GRAMOZNICA SPEEDWAY – OBVESTILO

posted in: Ribičija | 0

Spoštovani,

Obveščamo Vas, da je bila za ribolov, dne 4.4.2020 odprta tudi Gramoznica Speedway. Obratovalni čas bo izključno med konci tedna in prazniki. Po novem je soboti in nedelji dodan tudi petek kot ribolovni dan.

Ribolovne dovolilnice je trenutno možno kupiti na lokaciji Speedway, tip dovolilnice ujemi in vzemi pa tudi na spletni strani ribiške karte;
https://www.ribiskekarte.si/rd-lendava/nakup/761

Ribiči morajo upoštevati ohranjanje varne razdalje med sabo, kot tudi do drugih oseb in uporabo zaščitnih sredstev pri nakupu ribolovnih dovolilnic in kontaktu z upraviteljem ribnika in čuvajsko službo.

Navodila:

-na vseh ribolovnih revirjih je potrebni dosledni izvajati prepovedi združevanja, zato se morajo ribiči razporejati po revirjih tako da je med njimi minimalna oddaljenost 10 m.

-Na lovnem mestu je lahko samo en ribič ki izvaja ribolov. z njim so lahko le člani ki živijo v istem gospodinjstvu, v nobem primeru pa jih ne sme biti več, kot to določa državni odlok.

-Ko ribIč zasede ribolovno mesto, ga sme zapUstiti le ko konča ribolov.

-Ribič, ki nebi upošteval navodil in opozoril, mora nemudoma prenehati z izvajanjem ribolova in zapustiti ribolovno mesto. Po potrebi bo ukrepala čuvajska služba skladno z pooblastili, prav tako bodo na javnih površinah stanje preverjale tudi druge pristojne službe.

OBVEZUJOČE NAVODILO STOPA V VELJAVO TAKOJ IN VELJA DO PREKLICA!